PRESENTACIÓ BLOG

Del cub al núvol és el blog que recull les activitats desenvolupades al nostre taller: Monogràfic: Fes del teu ordinador una eina quotidiana.
En primer lloc veureu la proposta inicial del taller, i en segon lloc eines que s’han anat incorporant, ja que com bé diem a la nostra presentació: els tallers han de ser dinàmics i no només en participació, sinó en noves aportacions, idees, programes i activitats.
En el podreu trobar: endevinalles tancades en codis QR, la cerca també ens ha servit per realitzar una visita turística pel nostre centre, cubs amb imatges que ens han despertat el nostre costat creatiu, nous estils de presentació, carpetes on tancar els nostres secrets, etc.
S’ha confeccionat una presentació sobre la memòria laboral dels participants d’aquest taller, el qual ens va portar a un petit debat sobre aquest tema.
Detallarem el total de les eines utilitzades. Així com les conclusions d’aquest taller.

This entry was posted in Presentació. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


5 × = thirty

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create